MØD ECOHOUSE

Vi står altid klar til at hjælpe - og du kan altid ringe eller skrive en mail

Magnus Bostrup Kardel

Senior Compliance Advisor, Partner
magnus@ecohouse.dk
(+45) 42400163

Uddannet sygeplejerske med primær praksiserfaring fra den kommunale hjemmesygepleje med særligt focus på arbejdsmiljø, ergonomi, egenkontrol og kvalitetssikring.

Magnus fungerer som senior compliance advisor med speciale indenfor risikovurderinger og medicinsk udstyr samt smitteværnsudstyr.

Magnus er desuden ekspert i bæredygtighedsstrategier og greenwashing.

Magnus bidrager til opbygning og certificering af ledelsessystemer og indgår i ECOHouse’s generelle compliancevagt.

Frank Thystrup

Senior Compliance Advisor, Partner
frank@ecohouse.dk
(+45) 42403036

Uddannet sygeplejerske med særlig erfaring med kvalitetssikring af arbejdsgange inden for det telemedicinske og farmakologiske område. Frank fungerer som senior compliance advisor med speciale inden for medicinsk udstyr og personlige værnemidler. Frank er desuden ekspert i kemiske og psykosociale risikovurderinger.

Frank bidrager til opbygning og certificering af ledelsessystemer og indgår i ECOHouse’s generelle compliancevagt.

Katrine Mørch Secher 

Ekstern Konsulent

Katrine blev uddannet inden for international virksomhedskommunikation fra SDU i 2018. Under studiet og efterfølgende har hun arbejdet med ISO-standarder og it-sikkerhed, både hos private virksomheder og hos statslige myndigheder.

Katrine er senior konsulent og har speciale inden for compliance, GDPR, ISO 27001, risikovurdering og generelt informationssikkerhed.

Katrine har efter endt studie opnået certificering som ISO 27001 lead implementer, GDPR – persondataret, proceskonsulent og DLP – Data loss prevention.

Thomas Johansen 

Junior HSE-advisor

Thomas@ecohouse.dk 

Thomas er oprindeligt gartneruddannet, men har arbejdet inde for mange forskellige fagområder og har oplevet både gode og dårlige arbejdsforhold, hvilket har givet et stort personligt drive ift. at sikre de gode arbejdsforhold for vores kunder. 

Herudover har Thomas truck- og svejsecertifikat, er videreuddannet som AMR (Arbejdsmiljørepræsentant) og er pt. under uddannelse som Arbejdsmiljøkoordinator. Desuden har Thomas kursus i ADR samt det offentlige Indsamlerbevis (indsamleruddanelsen) 

Sofie Olivia Busch Hansen

Grafisk Designer - vores husgrafiker 

Sofie blev færdig med at studere Multimediedesign på Københavns Erhvervsakademi i 2016. Årene efter endt uddannelse har hun tilegnet sig 7 års erfaring indenfor grafisk design, ledelsesassistance, administration og kommunikation. Primært indenfor musik - og restaurationsbranchen.

I mellemtiden lavede hun freelance arbejde on/off med at lave layouts af albumcovers, plakater osv.

I 2021 afsluttede hun en kontoruddannelse i offentlig administration hos Niels Brock og har siden arbejdet fuld tid som bookingchef i livemusikbranchen."

Dansk