MØD ECOHOUSE

Vi står altid klar til at hjælpe - og du kan altid ringe eller skrive en mail

Magnus Bostrup Kardel

Senior Compliance Advisor
magnus@ecohouse.dk
(+45) 42400163

Uddannet sygeplejerske med primær praksiserfaring fra den kommunale hjemmesygepleje med særligt focus på arbejdsmiljø, ergonomi, egenkontrol og kvalitetssikring.

Magnus fungerer som senior compliance advisor med speciale indenfor risikovurderinger og medicinsk udstyr samt smitteværnsudstyr.

Magnus er desuden ekspert i bæredygtighedsstrategier og greenwashing.

Magnus bidrager til opbygning og certificering af ledelsessystemer og indgår i ECOHouse’s generelle compliancevagt.

Frank Thystrup

Senior Compliance Advisor
frank@ecohouse.dk
(+45) 42403036

Uddannet sygeplejerske med særlig erfaring med kvalitetssikring af arbejdsgange inden for det telemedicinske og farmakologiske område. Frank fungerer som senior compliance advisor med speciale inden for medicinsk udstyr og personlige værnemidler. Frank er desuden ekspert i kemiske og psykosociale risikovurderinger.

Frank bidrager til opbygning og certificering af ledelsessystemer og indgår i ECOHouse’s generelle compliancevagt.

Katrine Mørch Secher 

Ekstern Konsulent

Katrine blev uddannet inden for international virksomhedskommunikation fra SDU i 2018. Under studiet og efterfølgende har hun arbejdet med ISO-standarder og it-sikkerhed, både hos private virksomheder og hos statslige myndigheder.

Katrine er senior konsulent og har speciale inden for compliance, GDPR, ISO 27001, risikovurdering og generelt informationssikkerhed.

Katrine har efter endt studie opnået certificering som ISO 27001 lead implementer, GDPR – persondataret, proceskonsulent og DLP – Data loss prevention.

Daniel Alberto Valdes Santelices

Ekstern Konsulent

Daniel blev uddannet som it diplomingenør i 2015 fra DTU.

Daniel har arbejdet fokuseret med databaser og sikkerhed i 6 år, hovedsageligt hos statslige organisationer og myndigheder. Han specialisere sig inden for SQL-servere, softwaregodkendelser, programmering, CIS-kontroller og en mere generelt teknisk forståelse for informationssikkerhed.

Daniel har efter endt studie opnået certificering inden for ITIL, GCIH – GIAC incident handler og DLP – Data loss prevention.

Dansk