Praktiserende antropologer

Det kalder vi os, fordi ECOHouse er etableret af en antropolog, og vi alle sammen arbejder med antropologiske metoder – det er ganske enkelt fuldstændigt grundlæggende for os. Hvad vil det nu sige? Faget socialantropologi beskæftiger sig med mennesket som del af et samfund og en kultur og som aktiv medspiller i samfundet og kulturen. 

Derfor er udgangspunktet for vores arbejde ikke en færdig teori om, hvordan en konkret virksomhed ser ud og opfører sig, og hvordan vi får den til at gøre noget andet. Som antropologer arbejder vi med en dyb og grundfæstet respekt for de mennesker og virksomheder, vi møder. De har udviklet deres organisation med deres daglige liv og kultur, som de langt hen ad vejen er glade for og har fået til at fungere. Vores opgave er ikke at få dem til at ligne alle andre. 

Derimod er det vores opgave sammen med virksomheden og med respekt for og kendskab til netop denne virksomheds organisation og kultur at hjælpe virksomheden med at udarbejde et kvalitetsstyringssystem, sikre, at de efterlever diverse lovkrav, omsætte Arbejdstilsynets krav til noget, der giver mening i dagligdagen osv. 

Derfor adskiller vi os nok også fra mange andre rådgivere og konsulenter. Vi kommer ikke med en standardmodel, der skal mases ned over en virksomhed – uanset at det betyder, at der skal klippes en hæl eller en tå for at få virksomheden til at være indeni modellen. Og vi mener ikke, at man kan løse virksomhedens udfordringer eller problemer ved bare at bruge den samme metode, som vi brugte i går. 

Selvfølgelig kommer vi ikke til en virksomhed uden en kuffert med værktøjer og viden. Men vi åbner den ikke, før vi har lyttet og stukket tommelfingrene dybt ned i virksomhedens kultur og organisation. Det er nemlig vores erfaring, at alt for mange konsulentprojekter ender uden et fornuftigt resultat, fordi man ikke har sikret sig, at diverse standardløsninger nu også giver resultater og mening i den enkelte virksomhed. 

Og for os er resultater og mening fuldstændigt afgørende.

Abonnement

De fleste af vores kunder har en abonnementsordning hos os. Det betyder, at vi har ansvaret for opdatering af dokumentation, rapportering til myndigheder osv. osv. En abonnementsordning betyder, at virksomheden eksempelvis har en kvalitetschef 24 timer i døgnet uden at betale for mere end den tid, vi faktisk bruger. Og man behøver ikke selv at huske at tilkalde os - vi holder øje med alle deadlines og sørger for, at tingene bliver gjort.

Skræddersyede løsninger

Vi kan hjælpe, uanset din størrelse og økonomiske ramme

Det siger vores kunder

Elements Vi har samarbeidet med Ecohouse of Denmark siden mars 2017 og sammen nådd nye nivå for produktsikkerhet.
Det gode samarbeidet har ført til Isosertifiseringn 9001 og 14001
i 2019 og fornyelse i 2020. Elements Production har også oppnådd registrering hos det norske Legemiddelverket
og Ecohouse har dermed bidratt til at vi har fått leveranser til det norske helsevesen.

Elements Production mener Ecohouse med sin enorme kompetanse har gitt oss et konkurransefortrinn i forhold andre leverandører i det norske marked. Arbeidet rundt produktsikkerhet gir oss også trygghet for at sluttkundene får gode og sikre varer.
PlusCoat PlusCoat er førende totalleverandør inden for industriel overfladebehandling og Danmark’s eneste udbyder af E-coating: Optimal rustbeskyttelse i exceptionel høj kvalitet. PlusCoat har siden 2008 samarbejdet med ECOHouse om kontinuerligt at forbedre virksomhedens arbejdsmiljø. I 2015 var vi nået så langt, at virksomheden kunne få et arbejdsmiljøcertifikat, og alle tre afdelinger er nu certificerede og har kronesmiley. ECOHouse fungerer pt. som virksomhedens interne auditor, rådgiver indenfor lovgivning, arbejdsmiljø og eksternt miljø. Kluntz Promotion Kluntz Promotion stiftede i 2012 bekendtskab med ECOHouse via deres medlemskab hos DPA – Danish Promotion Association. Hos Kluntz Promotion er man fokuseret på at imødekomme og fastholde de tilfredse kunder ved at satse på højkvalitetsprodukter. Det var derfor helt naturligt, at virksomheden i 2016 blev certificeret i henhold til de internationale standarder for miljø og kvalitet, ISO 9001:2015 og ISO 14001: 2015. ECOHouse har sammen med Kluntz Promotion udviklet og implementeret ISO-systemerne til virksomheden, og ECOHouse fungerer fortsat som intern auditor og rådgiver for virksomheden. MENU A/S Hos MENU A/S har vi, igennem et årti, brugt ECOHouse som en aktiv sparringspartner ift. vores interne produktudvikling - herunder tværnational legal compliance og produktgodkendelse, bæredygtighed med fokus på livscyklusorienterede indsatser og udvikling af strategier og målsætninger, samt miljøaspekter generelt. I 2020 blev MENU A/S, i samarbejde med ECOHouse, ISO 14001 certificeret og certificeringen bliver vedligeholdt i vores kontinuerlige samarbejde med ECOHouse. ECOHouse hjælper os desuden aktivt i vores kontakt med myndigheder, testlaboratorier, fabrikker og underleverandører i hele verden. Triple Trading Vi er tidligere blev mødt af leverandører som har givet udtryk for de har alt relevant dokumentation og godkendelser på deres produkter, men når vi efterfølgende har fremvist dokumentation til fødevarestyrelser, har de ikke kunne leve op de krav der stilles i de enkelte lande. Dette har skabte store problemer og ekstra omkostninger for os og vores kunder. Derfor har vi i dag tilknyttet Ecohouse 100% til alle vores produkter og produktioner og sørger for at alt dokumentation er på plads før vi importere vare fra Fjernøsten. Dette har betydet at når fødevarestyrelser besøger os eller vores kunder, har vi altid styr på vores dokumentation. Vi bruger også EcoHouse til at holde foredrag ude hos vores kunder og har blandt andet haft dem med til Joe & The Juice hvor de har fortalte om miljø og bæredygtighed, samt certificeringer
Dansk