Lovdatabase

ECOHouse er kendt for vores lovdatabaser og nyhedsmails på lovområdet. Vores lovdatabaser indeholder som udgangspunkt al lovgivning (Dansk, europæisk og EU) inden for områderne:

1

Arbejdsmiljø

2

Byggevarer

3

Fødevarer

4

Kemi

5

Legetøj

6

Kosmetik

7

Produkt-sikkerhed

8

Eksternt miljø

9

VVS, Køl, El og Gas

Lovdatabaserne opdateres en gang om måneden. Vi bruger cirka 80 forskellige kilder til at opdatere, fordi lovgivning i dag ikke bare er egentlig lovgivning, men også vejledninger, domme, afgørelser fra klagenævn, standarder, internationale aftaler og meget, meget mere.

Som abonnent hos ECOHouse får man ikke kastet indholdet af alle lovdatabaser usorteret i hovedet. Vi opstiller sammen med kunden en liste over den lovgivning, der er relevant for kunden. Denne liste har kunden adgang til, og man kan skrive sine egne noter i sine egne lovlister direkte på nettet. Listen indeholder desuden en forklaring på, hvad der overordnet står i det pågældende lovdokument, og hvornår det skal bruges.

En gang om måneden får man så en nyhedsmail med nyheder om lovændringer og ny lovgivning på de områder, der er relevante, og kun dem. Vores nyhedsmails består ikke af lovtekster. Vi har gennemgået ændringerne eller nyhederne og forsøger at forklare det i klar tale.

Nogle kunder har desuden brug for lovgivning på andre sprog eller for andre områder. V leverer derfor en del lovlister inden for eksempel amerikansk lovgivning, og overvåger også lovgivning i Australien og eksempelvis Canada for nogle af vore kunder.

Vi har også kunder, hvor koncernsproget er engelsk. Her leveres alle lovlister med kommentarer og nyhedsmails naturligvis på engelsk.