MØD ECOHOUSE

Vi står altid klar til at hjælpe - og du kan altid ringe eller skrive en mail

Dorte Kardel

CEO & Chefkonsulent
dorte@ecohouse.dk
(+45) 20993514

Er uddannet antropolog fra Københavns Universitet 1983.

Dorte har over 4o års erfaring med bæredygtighed på såvel virksomheds- som produktniveau og har en yderst veludviklet næse for alt, hvad der ligner greenwashing.

Dorte har derudover en lang erfaring med product compliance og er kendt for sin sære viden om alskens besynderlige lovkrav, og hvordan man overholder dem.

Dorte har det meste af 40 års rådgivererfaring inden for managementsystemer, ISO-systemer og organisationsudvikling, hvor hun især er kendt for t kunne skære direkte ind til kerneproblemet i stedet for at tale rundt om. Hun kan finde fejl, faldgruber og gode grunde til, at ting ikke fungerer som tiltænkt. Og så kan hun kommunikere, så det kan forstås.

Magnus Bostrup Kardel

Senior Compliance Advisor
magnus@ecohouse.dk
(+45) 42400163

Uddannet sygeplejerske med primær praksiserfaring fra den kommunale hjemmesygepleje med særligt focus på arbejdsmiljø, ergonomi, egenkontrol og kvalitetssikring.

Magnus fungerer som senior compliance advisor med speciale indenfor risikovurderinger og medicinsk udstyr samt smitteværnsudstyr.

Magnus er desuden ekspert i bæredygtighedsstrategier og greenwashing.

Magnus bidrager til opbygning og certificering af ledelsessystemer og indgår i ECOHouse’s generelle compliancevagt.

Frank Thystrup

Senior Compliance Advisor
frank@ecohouse.dk
(+45) 42403036

Uddannet sygeplejerske med særlig erfaring med kvalitetssikring af arbejdsgange inden for det telemedicinske og farmakologiske område. Frank fungerer som senior compliance advisor med speciale inden for medicinsk udstyr og personlige værnemidler. Frank er desuden ekspert i kemiske og psykosociale risikovurderinger.

Frank bidrager til opbygning og certificering af ledelsessystemer og indgår i ECOHouse’s generelle compliancevagt.

Dansk